Tjenester

Årsavslutning, årsregnskap

Det stilles nå stadig større krav i næringslivet, og mange bedrifter møter stadig nye utfordringer i takt med samfunnets utvikling. Vi lever i en både global og digital verden. Årsavslutning, Årsregnskap med skatt og ligningspapirer samt annen rådgivning hjelper vi deg også med.

Regnskapsføring

Vi gjør hele regnskapet for deg, slik at du kan konsentrere deg om det du kan best. Om ønskelig kan du gjøre deler av regnskapet selv. Her kan vi se på f.eks en fastavtale på hva som ønskes gjort, men vi kan også dele opp regnskapet slik du vil ha det. Timepris 670 ,-.

Pakkepriser

Vi har gode pakkepriser på regnskap. Kontakt oss for en god prat rundt dette. F.eks: Pakkepris på årsoppgjør og selvangivelse for enkelt enkeltpersonsforetak er fra kr 4 000,- og på AS fra kr 7 000,-.

Lønnskjøring

Lønn er både viktig og personlig. Dette skal og bør ikke overlates til hvem som helst. Dette er et omfattende fagområde med et komplisert regelverk og mange ganger korte tidsfrister. Overlat jobben til en autorisert regnskapsfører.

Opprettelse av selskap

Går du med en gründerdrøm? Eller har du et enkeltmannsforetak idag som du ønsker omgjørt til et aksjeselskap (AS)? Vi hjelper deg selvsagt med begge deler. Om du vil starte for deg selv, er det viktig å ta kontakt så alt blir gjort både i riktig rekkefølge, og slik staten skal ha det.

Rapportering

Det er veldig viktig å holde seg løpende oppdatert på bedriftens økonomiske situasjon. Derfor vil Accuratus Regnskap sørge for periodevise rapporter til våre klienter. Rapportene er alltid enkle å lese. Vi tilbyr også en skredderbasert løsning om dette er ønskelig.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?