Dokumenter og et nettbrett på en pult

Årsavslutning, årsregnskap

Det stilles nå stadig større krav i næringslivet, og mange bedrifter møter stadig nye utfordringer i takt med samfunnets utvikling. Vi lever i en både global og digital verden. Årsavslutning, Årsregnskap med skatt og ligningspapirer samt annen rådgivning hjelper vi deg også med.

Regnskapsføring

Vi gjør hele regnskapet for deg, slik at du kan konsentrere deg om det du kan best. Om ønskelig kan du gjøre deler av regnskapet selv. Her kan vi se på f.eks en fastavtale på hva som ønskes gjort, men vi kan også dele opp regnskapet slik du vil ha det.

En person som holder en penn og trykker på en kalkulator
To personer som holder penner og har dokumenter foran seg

Pakkepriser

Vi har gode pakkepriser på regnskap. Kontakt oss for en god prat rundt dette.

Lønnskjøring

Lønn er både viktig og personlig. Dette skal og bør ikke overlates til hvem som helst. Dette er et omfattende fagområde med et komplisert regelverk og mange ganger korte tidsfrister. Overlat jobben til en autorisert regnskapsfører.

Kalkulator
Et par som snakker med en regnskapsfører

Opprettelse av selskap

Går du med en gründerdrøm? Eller har du et enkeltmannsforetak idag som du ønsker omgjørt til et aksjeselskap (AS)? Vi hjelper deg selvsagt med begge deler. Om du vil starte for deg selv, er det viktig å ta kontakt så alt blir gjort både i riktig rekkefølge, og slik staten skal ha det.

Rapportering

Det er veldig viktig å holde seg løpende oppdatert på bedriftens økonomiske situasjon. Derfor vil Accuratus Regnskap sørge for periodevise rapporter til våre klienter. Rapportene er alltid enkle å lese. Vi tilbyr også en skredderbasert løsning om dette er ønskelig.

En mann og en kvinne som ser på en pc-skjerm
Bilde av ansatte som jobber på et regnskapskontor - Accuratus Regnskap Sandnes

A-melding

A-ordingen gjør det nå enklere for arbeidsgivere enn tidligere år for rapportering av pliktige opplysninger til myndighetene. Før var det fler ulike skjemaer og frister å forholde seg til. Nå har det blitt, en kanal og en tidsfrist for alle skjemaer som gjelder. Kontakt oss for mer informasjon rundt dette.

Økonomisk Rådgivning

Det er veldig viktig å holde seg løpende oppdatert på bedriftens økonomiske situasjon. Derfor vil Accuratus Regnskap sørge for periodevise rapporter til våre klienter. Rapportene er alltid enkle å lese. Vi tilbyr også en skredderbasert løsning om dette er ønskelig.

Bilde av et par som får økonomisk rådgivning - Accuratus Regnskap Sandnes - Regnskapsfører Stavanger

Hvorfor velge oss?

Accuratus Regnskap sin aller viktigste oppgave er å sette seg inn i kundens behov, nødvendig hjelp og finne ut hvordan akkurat vi kan bidra til å gjøre hverdagen til din bedrift enklere. Vi ønsker effektive og lønnsomme bedrifter, og ønsker å hjelpe til for å nå kundene våre sine mål.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle